Teljeskörű kereskedelmi ügyintézés

Amennyiben Kínából kíván árut beszerezni, mi ehhez az első árajánlatok beszerzésétől az áru átvételéig menedzseljük az Önnek igényeinek megfelelő termék beszerzését, beleértve az áralkut, a gyártó leellenőrzését és a teljes üzleti kommunikációt.

Árajánlatok bekérése, gyártó kiválasztása

Az Ön által keresett termék felkutatása kínai beszállítóktól, termékminta, leírás vagy fotó alapján. Kapcsolatba lépünk az adott terméket gyártó cégekkel, majd az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékekről fényképes árajánlatot küldünk. Ha kiválasztotta a gyártót, akkor adott esetben érdemes egy cégellenőrzést is megrendelni. A gyárlátogatás magában fogalja a cég papírjainak ellenőrzését, értékelését, a gyártásról fényképek készítését.

Üzleti levelezés

A megrendelő és a beszállító közötti folyamatos üzleti kommunikáció biztosítása. Az Ön igénye szerint folyamatosan email, telefonos vagy Skype kapcsolatban vagyunk Önnel és minden a megrendelt áruval kapcsolatosan felmerült kérdésben az Ön érdekeinek képviseletében a gyártóval, gyártókkal.

Minőségi és mennyiségi Áruátvétel

Kínában nem csak az első árurendeléskor, de folyamatosan, minden megrendelésnél fontos a gyártás közbeni és az áru berakodásakori ellenőrzés. A legtöbb gyártó már eleve fokozott figyelemmel jár el a gyártás során, ha tudja, hogy az Ön képviseletében helyszíni áruátvételre is sor kerül. Amennyiben csak az áru európai kikötőbe érkezése (és a teljes vételár kifizetése) után derülnek kia minőségi problémák, már nehéz és időveszteséggel, plusz költségekkel jár a garancia érvényesítése. Egyszerűbb és hatékonyabb, ha még a gyártás és rakodás alatt találunk rá a hibákra. A probléma lehet egyszerű félreértés a gyártó részéről, de a nem megfelelő csomagolás és rakodás is gondokat okozhat. Cégünk a megrendelő által adott szempontok szerint ellenőrzi a gyártási folyamatot és a feladandó konténert. Hiba esetén értesíti a megrendelőt és annak utasítása szerint javíttatja a hibát, biztosítja a szakszerű árufeladást.

Kérjen árajánlatot emailben.

Vissza a szolgáltatásaink oldalra.