Szolgáltatásaink

Piackutatás:

Import:

Az Ön által keresett termék felkutatása kínai beszállítóktól, termékminta, leírás vagy fotó alapján. Kapcsolatba lépünk az adott terméket gyártó cégekkel, majd az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékekről fényképes árajánlatot küldünk. Ha kiválasztotta a gyártót, akkor adott esetben érdemes egy cégellenőrzést is megrendelni. A gyárlátogatás magában fogalja a cég papírjainak ellenőrzését, értékelését, a gyártásról fényképek készítését.

Export:

Amennyiben Ön eladni szeretne Kínába, szintén szüksége lesz ránk. Felmérjük a hasonló termékek piaci árát, azt, hogy milyen engedélyekre van szükség az értékesítéshez, illetve potenciális érdeklődőket is keresünk.

Áruátvétel

Kínában nem csak az első árurendeléskor, de folyamatosan, minden megrendelésnél fontos a gyártás közbeni és az áru berakodásakori ellenőrzés. A legtöbb gyártó már eleve fokozott figyelemmel jár el a gyártás során, ha tudja, hogy az Ön képviseletében helyszíni áruátvételre is sor kerül. Amennyiben csak az áru európai kikötőbe érkezése (és a teljes vételár kifizetése) után derülnek ki a minőségi problémák, már nehéz és időveszteséggel, plusz költségekkel jár a garancia érvényesítése. Egyszerűbb és hatékonyabb, ha még a gyártás és rakodás alatt találunk rá a hibákra. A probléma lehet egyszerű félreértés a gyártó részéről, de a nem megfelelő csomagolás és rakodás is gondokat okozhat. Cégünk a megrendelő által adott szempontok szerint ellenőrzi a gyártási folyamatot és a feladandó konténert. Hiba esetén értesíti a megrendelőt és annak utasítása szerint javíttatja a hibát, biztosítja a szakszerű árufeladást.

Üzleti és magánutak szervezése, bonyolítása

Üzleti utaknál előkészítjük a szakmai megbeszéléseket, biztosítjuk a kínai tolmácsolást. Segítünk a vízum ügyintézésben, a kedvező árú repülőjegy és szállásfoglalásban, autó bérlésében.

Ha magánúton turistaként is meg szeretné tekinteni Kínát, útiterve alapján megszervezzük a szállását, közlekedését, biztosítunk idegenvezetést, nem csak a szokásos úticélokhoz, hanem igény szerint alakítva azt.

Üzleti és befektetési tanácsadás

Amennyiben nincs konkrét elképzelése, de érdeklődik a kínai lehetőségek iránt, forduljon hozzánk bizalommal. Tapasztalt csapatunk igyekszik minden kérdésre választ adni.

Kínai és hongkongi cégalapítás

Ha van Kínában érdekeltsége, vagy érdeklődik a távol-keleti befektetések iránt és céget kíván alapítani, segítségünkkel ez könnyen megteheti. Egy kínai vagy hongkongi cég sokat könnyít a pénzügyi és adminisztratív feladatokon. Cégalapítással kapcsolatos információk.

Tolmácsolás és fordítás

Munkatársaink felsőfokon beszélik az angol és kínai nyelvet, magyarról bármelyik nyelvre megbízhatóan fordítanak. Részletesebb ismertető itt.

Üzleti levelezés

A megrendelő és a beszállító közötti üzleti kommunikáció biztosítása.

Teljeskörű kereskedelmi ügyintézés

A piackutatástól az áruátvételig menedzseljük az Önnek igényeinek megfelelő termék beszerzését, beleértve az áralkut, az üzleti kommunikációt. Részletesebb ismertető itt.

Cégképviselet

Ha Önnek állandó megrendelései vannak Kínából, a legkifizetődőbb, ha megbízást ad cégképviseletre. A cégképviselet magában foglalja az állandó elérhetőséget, a folyamatos áruellenőrzést és kapcsolattartást a kínai beszállítókkal. Fix havidíj ellenében Önt minden nap képviseljük.

Szakmai kiállításokon képviselet

Egy kínai üzleti út meglehetősen költséges (repülőjegy, szálloda, belföldi utazás). Ha az Ön célja az, hogy egy kiállításon katalógusokat és kontaktokat szerezzen, mint időben, mint költségekben ésszerűbb ha minket bíz meg a kiállítás meglátogatásával. Feltérképezzük a keresett termékeket bemutató kiállítókat és a helyszínen kiválasztott gyártóknak már eleve az Ön céges névjegyét adjuk át és amennyiben igényli, helyben árajánlatot is kérünk.

Szintén előnyt jelent, hogy ha például Ön minta alapján szeretne valamit legyártatni, akkor nem kell több kinézett gyártónak egy-egy mintát kiküldenie, elég ha nekünk eljuttat egyet és mi a kiállításon megjelent gyártókat sorban felkeresve hatékonyabban találjuk meg a legjobb ajánlatot kínáló gyártót. Részletesebb ismertető itt.

Cégellenőrzés

Sajnos elég gyakori, hogy az internetes hirdető felületeken nem a gyártók, hanem kereskedők vagy rosszabb esetben szélhámosok hirdetnek (Egyre rafináltabb megoldásokat alkalmaznak a Kínából árut rendelő külföldi cégek és magánszemélyek lehúzására szakosodott csalók). Legyen óvatos, mielőtt előleget utalna egy új kínai partnernek, ellenőriztesse le, hogy valóban létező, megbízható céggel áll kapcsolatban.