Referencia

Diszkréció:

Ahogy a bemutatkozó oldalunkon már utaltunk rá, közel két évtizedes, nem csak elméleti, de széles körű gyakorlati tapasztalatunk van a magyar-kínai üzleti kapcsolatok területén és folyamatos kínai jelenlétünk garantálja, hogy szolgáltatásaink között Ön is megtalálja azt, amire szüksége van a sikeres kínai üzletkötéshez, árubeszerzéshez, gyártatáshoz, cégalapításhoz, kínai értékesítéshez, befektetéshez.

Bár dolgozunk állami és nagyvállalati megrendelők számára is, nem titkoltan a legfontosabb (és egyben számunkra legkedvesebb) ügyféleink a magyar kis és közepes vállalkozások. Mivel számukra létkérdés a kínai beszerzési forrásaikkal kapcsolatos üzleti diszkréció, ezért referenciáinkként csak töredéküket nevesítjük a honlapunkon. Mint ahogy minden egyéb, a megbízóinkkal kapcsolatos információt is bizalmasan kezelünk. Mi nem beszélgetünk arról egyik ügyfelünkkel sem, hogy kinek dolgozunk még rajtuk kívül. Magyarország kis piac, előfordul, hogy egy adott termékkörben több konkurens cégtől is megbízást kapunk, de azon a tényen túl, hogy dolgoztunk, dolgozunk valamelyik konkurensének, semmilyen további információt nem adunk ki. Ahogy Ön is hiába kérdezne akárcsak cégneveket is, úgy az Ön és cégének nevét is ugyanilyen bizalmasan fogjuk kezelni.

Itt jegyeznénk meg azt is, hogy végig azzal az egy, maximum két munkatársunkkal áll majd kapcsolatban, aki később Önnek dolgozni fog, így biztosítva a gyors és pontos információáramlást. Nálunk még véletlenül sem nem fordulhat elő az, ami bevett gyakorlat több konkurensünknél is: a magyar irodában Ön elmondja mit szeretne, majd innen továbbkerül ebből valami angolul a kínai irodába, ahonnan kiküldenek egy olykor már angolul sem beszélő kínai alkalmazottat a megadott gyárba átvenni az Ön áruját. Nálunk az elején megismert, kínaiul felsőfokon beszélő, magyar szakember képviseli Ön a teljes megbízás alatt, ám ennek ellenére sem vagyunk drágábbak másoknál, hiszen mi nem tartunk fent feleslegesen irodákat több országban, csak ott vagyunk jelen ahova a megbízás szól. Önnel telefonon, Skypeon, emailben tartjuk a kapcsolatot, míg a kínai partnerekkel személyesen tárgyalunk. Persze mi is szívesen kávéznánk Önnel együtt Magyarországon, de erre külön irodát és embert fenttartani nekünk – és így végső soron Önnek – nehezen megindokolható extra kiadás lenne. Nem utolsó sorban a munka során megismert információkat is könnyebb bizalmasan kezelni így, hiszen minnél kevesebb ember tud valamiről, annál könnyebb a diszkréciót megőrizni.

Referenciánk:

Kínai-magyar tolmácsolás, fordítás:

Pekingi Magyar Nagykövetség, Miniszterelnöki Hivatal, Külügyminisztérium, IHM, GKM, ITDH, Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium, ORFK, BRFK, VPOP, Határőrség, Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, Pesti Központi Kerületi Bíróság, Fővárosi Bíróság, Szegedi Bíróság, Magyar Turizmus Zrt.

Az itt felsoroltak közül, mint a protokolárisan legmagasabb szintű tolmácsolást, Káplár Balázs az Informatikai és Hírközlési Minisztérium vezetőjének 2005-ös pekingi, shenzheni és hongkongi látogatása során végzett 4 napos miniszteri tolmácsolását emelnénk ki.

üzleti szolgáltatások:

Referencia 1.:
Regnum Residence Hotel **** Budapest

Pekingi ismerősünk mesélt egy Kínában élő magyarról, aki otthon van a kínai bútorgyártásban. A budai belvárosi Regnum Residence Hotel 50 apartmanjának, éttermének, bárjának berendezése kapcsán megismert Káplár Balázs maximálisan megfelelt ennek a bemutatásnak. Az előzetes egyeztetés utáni, rövid 3-4 napos kínai tartózkodásunk során több olyan minőségi bútorgyártó bemutatótermébe vitt el minket, hogy végül a legnehezebb feladatnak a nekünk leginkább tetsző gyártók és bútorok közötti választás bizonyult, mivel minőségben, stílusban és árban több is megfelelt az előzetes elképzeléseinknek. Hazutazásunk után Balázson keresztül folyt a gyártás kordinálása, ő ellenőrizte a helyszínen a gyártási folyamatokat és szervezte meg a konténerek szállítmányozását.

Legfontosabbnak mégis azt tartom, hogy a gyártók már eleve abban a tudatban igazolták vissza a megrendeléseinket, hogy Balázs a helyszínen tételes és minőségi átvételt fog végezni és csak az általa átvett bútor hagyja el a gyár területét. Én elsősorban ennek tulajdonítom, hogy a hat konténer bútorral semmilyen minőségi kifogásunk nem merült fel, így az első nagyobb közvetlen kínai bútorbeszerzésünk ennyire eredményesen zárult.

Pap Krisztina lakberendező - pap.krisztina@febrill.hu

Referencia 2.: feltöltés alatt.

Megbízóink között nem csak magyar és kínai, de Kínával üzletelő cseh, svájci, koreai, skót, orosz és amerikai cégek is megtalálhatók. Még szélesebb spektrumot mutat a cégek tevékenységi köre, hiszen műanyag zsákok és memóriakártyák minőségi és mennyiségi áruátvételében, illetve ruházati termékek és jacuzzik egyedi gyártásának felügyeletében, valamint a referenciaként szereplő szálloda bebútorozásában is  eredményesen működtünk közre. A másik írányban példaképp említjük, hogy több magyar termék értékesítéslhez ajánlottunk kínai partnert, illetve magyar informatikai szolgáltatást is eredményesen közvetítettünk a kínai végfelhasználóknak.

Tekintse át szolgáltatásainkat vagy lépjen kapcsolatba velünk most.